International Baccalaureate

Leibniz Privatschule is an IB World School® offering the Diploma Programme®

Leibniz Privatschule Elmshorn is an IB® World School. These are schools that share a common philosophy – a commitment to high quality, challenging education and internationalism and personal engagement.

Leibniz Privatschule offers the International Baccalaureate® Diploma Programme® to students starting in September in class level 11. The Diploma Programme® (DP) is an internationally recognized university-entrance qualification which takes two years. The DP at Leibniz Privatschule is taught and examined in English. It allows students to apply to universities all over the world. Read more on university admission on the official admission site of the International Baccalaureate Organization.

Click to download the reasons for choosing the IB Diploma Programme.